Bed & Breakfast

niet roken

De koeienstal,

Bed&Breakfast

 

Onze appartementen kunnen ook voor Bed & Breakfast gebruikt worden. U hebt de beschikking over een tweepersoonsslaapkamer en een huiskamer met keuken, eettafel en zithoek met slaapbank waar eventueel nog twee mensen kunnen slapen. U hebt een mooie eigen badkamer. Het ontbijt is een buffet dat u in uw eigen appartement geserveerd krijgt. Eventueel kunt u ook zelf ’s avonds koken. De appartementen zijn rookvrij.

 

Voor wandelaars hebben we altijd in de diepvries spullen in huis waarmee u kunt koken of die u in de magnetron kunt opwarmen. Als de pizzaoven warm is, kunt u een pizza naar keuze mee-eten.

 

Het Reterink ligt aan het Marskramerpad en aan diverse andere wandelpaden. Voor fietsers die er een paar dagen op uit willen trekken, is het een ideale uitvalsbasis met Deventer in het westen, de Sallandse heuvelrug in het oosten, de ruime natuur van Overijssel in het noorden en het coulisselandschap van de Achterhoek in het zuiden. Het fietsknooppuntennetwerk in onze omgeving is uitstekend. www.fietsknoop.nl is een aanrader

 

Het Reterink ligt midden tussen de agrarische bedrijven aan de rand van een bos en op steenworp afstand van natuurgebied Oostermaet. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen.

 

Huisdieren zijn helaas niet welkom in de appartementen.

 

In de appartementen is roken absoluut niet toegestaan, erbuiten voor zover anderen daarvan geen hinder ondervinden.