Camping

Het maisveld

Camping met 16 grote plaatsen

(en een jeu-de-boules-baan)

 

Waar eens de maiskolven groeiden, hebben we nu 16 ruime campingplaatsen. De camping is uitsluitend voor naturisten. Alle plaatsen hebben stroom, 6A, en water. De auto’s staan op de parkeerplaats.

 

Het is een heerlijke plek om na het verkennen van de omgeving ’s avonds lekker uit te rusten in het zonnetje dat tot laat in de avond op alle plaatsen schijnt. De camping ligt aan de rand van een bos en is verder omzoomd met grasland.  De kampeerplaatsen liggen alleen langs de rand. Het middenveld is vrij.

 

Uiteraard is er prima sanitair.

 

De camping leent zich prima voor een paar dagen ertussenuit gaan om de rijke omgeving te verkennen of voor een langer verblijf om eens goed tot rust te komen.

 

In de omgeving is het goed wandelen en fietsen, de steden Deventer, Zutphen en Zwolle liggen dichtbij en Museum de Fundatie en Museum More zijn heel erg de moeite waard om een bezoek te brengen.
’s Avonds dan lekker uitrusten met een glaasje wijn of even de sauna en het binnenbad in.

 

Honden die geen overlast veroorzaken zijn welkom.

 

Kleden in de voortent zijn niet welkom. We hebben fantastisch gras en dat willen we ook graag zo houden voor de gasten die later in het seizoen komen.

 

Het aantal plaatsen voor campers is op ons grasveld beperkt tot acht.

 

WIFI We hebben op de hele camping keiharde WIFI tot in het kleinste hoekje van tent, caravan of camper. En helemaal gratis.

 

Stroom 6A op elke plaats, €4 per dag, elektrische airco voor dit tarief niet toegestaan