Off-sites

In alle rust overleggen

Wij bieden u een gezellige multifunctionele ruimte van 6 x 14 meter waarin u tot 30 personen kunt vergaderen in een opstelling naar keuze. De uitstraling is die van een huiskamer maar dan voorzien van alle gemakken: beamer, wifi, whiteboard. Het uitzicht is rust: bomen, een groen grasveld omzoomd door  struikgewas en daarachter weer gras, en bomen, en gras.

In ons hoofdgebouw is ruimte om u terug te trekken voor afzonderlijk overleg.

 

Meerdaagse conferenties

Onze overnachtingsaccommodatie biedt ruimte tot 30 personen:

 

5 tweekamer appartementen die elk een tweepersoonskamer met deelbare bedden, een huiskamer met een slaapbank en een badkamer bieden. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u hier met 10 tot 20 mensen overnachten.

 

5 tweepersoonskamers met deelbare bedden in ons hoofdgebouw, elk met eigen badkamer, waar u met 5 tot 10 personen kunt overnachten.

Verzorging

We bieden u verschillende arrangementen, van zelfverzorging tot luxe buffetten in verschillende smaken. In de rechterkolom kunt u een overzicht vinden.

 

 

Extra’s

 

Wellness

Naast de inspanning de ontspanning en waar kan dat beter dan in onze SPA met

  • sauna,
  • zwembad,
  • stoomcabine
  • fitnessruimte

 

Pizza bakken

Wij stoken onze originele Italiaanse pizzaoven voor u op en maken uw deeg klaar. Na de borrel maakt u uw eigen pizza’s die binnen drie minuten klaar zijn.  Aan lange tafels kunt u er met een heerlijk glas Italiaanse wijn en uitzicht over de Sallandse velden van genieten.

 

Wandeling of fietstocht door de bossen en langs de velden

Even luchten voor lichaam en geest met een wandeling of een fietstocht door het bos dat aan Het Reterink grenst en tussen de omliggende landbouwgronden.

 

Creatieve workshop

In aanvulling op uw overleg kunt u verschillende workshops boeken:

  • koken
  • yoga
  • beeldhouwen met speksteen